TSI SURFTSI Surf er en undergruppe i Tromsøstudentenes Idrettslag (TSI) for deg som er interessert i surfing, enten du er nybegynner eller har surfet i mange år. Vi har utleie av surfeutstyr, gruppeturer til Lofoten hvert semester, diverse arrangement som strandryddedager, skatekurs, surf på vårt lokale spot Grøtfjorden eller andre sosial og morsomme ting i tillegg til turene.

Hvis du er medlem i TSI Surf vil du få halv pris på leie av utstyr og første prioritet på arrangement som gruppetur til Lofoten. 


Hvordan bli medlem?

Å bli medlem av TSI SURF er veldig enkelt. Du trenger kun å betale TSI medlemskap, noe alle som vil delta på våre arrangement må. Prisen på medlemskap er 200,- kr per år, for studenter og 400,- for ikke-studenter. 


Dette betales ved å melde seg inn her BLI MEDLEM

Etter at medlemskapet ditt blir godkjent vil du få tilsendt betalingsinfo samt få opprettet en egen profil på idrettenonline. Her må du gå inn å huke av at du vil bli medlems av TSI SURF samt de andre undergruppene du vil bli medlem av.


STYRET

Leder: Oskar Eriksen Marthinussen 97686731 oskmar24@gmail.com 

Nestleder: Nicole Kristine Domoney 95724867 nicolekhd@getmail.no 


Ta gjerne kontakt med oss om du lurer på noe, det være seg hva som helst.

Send gjerne mail til tsisurf@gmail.com, eller ring oss direkte på telefon! For bølgevarsel i Grøfjorden, se: http://www.windguru.cz/int/index.php?sc=63734Levert av IdrettenOnline