TSI SURF
TSI Surf er en undergruppe i Tromsøstudentenes Idrettslag (TSI) for deg som er interessert i surfing, enten du er nybegynner eller har surfet i mange år. Vi har utleie av surfeutstyr, gruppeturer til Lofoten hvert semester, diverse arrangement som strandryddedager, skatekurs, surf på vårt lokale spot Grøtfjorden eller andre sosial og morsomme ting i tillegg til turene.

Hvis du er medlem i TSI Surf vil du få halv pris på leie av utstyr og første prioritet på arrangement som gruppetur til Lofoten. 

For oppdatert info om våre arrangemet ta en titt på facebook


https://www.facebook.com/pg/tsisurf/events/

Ved spørsmål ta kontakt med oss på facebook


Facebook: https://www.facebook.com/tsisurf/ 

Mail: tsisurf@gmail.com 


Styret


Leder: Oskar Eriksen Marthinussen 97686731 oskmar24@gmail.com 

Nestleder: Nicole Kristine Domoney 95724867 nicolekhd@getmail.no 

Du kan låne surfe utstyr av oss, hvis du har gyldig medlemskap i TSI. 

Hvis du er medlem i TSI Surf vil du få halv pris på leie av utstyr.


Ta kontakt på mail tsisurf@gmail.com for leie

Hvordan bli medlem?

Å bli medlem av TSI SURF er veldig enkelt. Du trenger kun å betale TSI medlemskap, noe alle som vil delta på våre arrangement må. Prisen på medlemskap er 200,- kr per år, for studenter og 400,- for ikke-studenter. 


Dette betales ved å melde seg inn her BLI MEDLEM

Etter at medlemskapet ditt blir godkjent vil du få tilsendt betalingsinfo samt få opprettet en egen profil på idrettenonline. Her må du gå inn å huke av at du vil bli medlems av TSI SURF samt de andre undergruppene du vil bli medlem av.

TSI SUT


Studentenes undervannsklubb Tromsø eller SUT er en ikke-profittorientert dykkerklubb drevet av studenter. Vi holder til i garasjen ved Ringvegen 305. Klubben disponerer bil, båt og kompressor som våre medlemmer kan bruke. Vi har også noe leieutstyr slik at dykkere uten dykkerutstyr kan dykke i Tromsø området. For de som har dykkerutstyr, men synes det er trangt hjemme er det gode muligheter for lagring av flasker drakt med mer i klubblokalet. Vi i SUT ønsker å tilby dykking for alle. Fra de tørreste nybegynnerne til de søkkvåte, kalde ulkene som tilbringer mer tid under enn over vann. Vi har et godt miljø både for SCUBA og fridykking.

Vår aktivitet inkluderer, men er ikke begrenset til fridykking, undervannsjakt, scubadykking, teknisk dykking, vrakdykking, strømdykk og nattdykk, alt både vått og tørt dykking. Hvis man er interessert i en eller flere av disse aktivitetene er det nesten obligatorisk å ta kontakt.

Ved spørsmål ta kontakt med oss på facebook


Facebook: https://www.facebook.com/TSISUT/ 

We: https://sites.google.com/site/sutdykk/ 

Mail: sut-styre@list.uit.no


FOR MER INFORMASJON OM MEDLEMSKAP 


https://sites.google.com/site/sutdykk/medlemskap

Levert av IdrettenOnline